Τριπσόφσκι: «Ο Λινγκρ θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό, θα φύγει μόνο αν του γίνει μία ολοκληρωμένη προσφορά»

Τριπσόφσκι: «Ο Λινγκρ θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό, θα φύγει μόνο αν του γίνει μία ολοκληρωμένη προσφορά»

bet365

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τριπσόφσκι ξεκαθάρισε πως ο Λινγκρ θέλει να αποχωρήσει για το εξωτερικό, όμως θέλει μία ολοκληρωμένη πρόταση για να συμβεί αυτό.

Μετά τον αγώνα της Σλάβια Πράγας με την Σλοβάτσκο, όπου η πρώτη επικράτησε με 4-0 στην τελευταία αγωνιστική των play-offs του τσεχικού πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας, Γίντριχ Τριπσόφσκι ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τον Όντρεϊ Λινγκρ και το μέλλον, αφού συνδέεται έντονα τις τελευταίες μέρες με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσέχος τεχνικός τόνισε πως ο 24χρονος επιθετικός μέσος έχει αποφασίσει να φύγει και να κυνηγήσει στο εξωτερικό την τύχη του, ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο αν λάβει μία σοβαρή πρόταση, που να τον καλύπτει σε όλους τους τομείς (χρήματα, πρότζεκτ κλπ.).

Αναλυτικά η απάντησή του στην ερώτηση αυτή:

«Βέβαια πρέπει να το έχω στο μυαλό μου, αναλογιζόμενος ότι φεύγει ο Πίτερ (Ολαγίνκα). Αν φύγουν και οι δύο μαζί, θα χάσουμε το 30% των γκολ μας, θα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα, παρόμοιο με εκείνο του χειμώνα 1,5 χρόνο πριν, όπου χάσαμε δύο κομβικούς παίκτες. Το συμβόλαιο του Λινγκρ τελειώνει, έχει φιλοδοξίες, θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό, οπότε πρέπει να το έχουμε κατά νου. Δεν έχει στο μυαλό του πως θα φύγει για οποιαδήποτε προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, αλλά αν είναι μία πρόταση που τον καλύπτει συνολικά, τότε μπορεί να συμβεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα