ΠΑΟΚ: Η μπάλα περνάει, πλέον, στα πόδια του Ιβάν Σαββίδη για τα επόμενα βήματα

ΠΑΟΚ: Η μπάλα περνάει, πλέον, στα πόδια του Ιβάν Σαββίδη για τα επόμενα βήματα

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης

bet365

Τα συμπεράσματα της σημερινής σύσκεψης, η ειλικρινής κουβέντα σχετικά με τα λάθη που έγιναν στον ΠΑΟΚ και οι εισηγήσεις προς τον Ιβάν Σαββίδη για τα επόμενα βήματα.

Στη σύσκεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, διάρκειας τεσσάρων και πλέον ωρών, δεν έγινε απλά ο απολογισμός της χρονιάς. Εμοιαζε να είναι η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Ολοι οι παραβρισκόμενοι ανέλυσαν τους λόγους που οδήγησαν σε μια αποτυχημένη από κάθε άποψη σεζόν, ανέφεραν τις αδυναμίες στην ομάδα, στάθηκαν στην ενίσχυσή της.

Οι πολλοί διαισθάνονται, καταλαβαίνουν πως, όσο την επισπεύσει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, που έχει το πλεονέκτημα να διατηρεί την αναμφισβήτητη πρωτοβουλία για όλες τις κινήσεις, τόσο το καλύτερο. Και για τον εαυτό του και για τον ΠΑΟΚ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, προς το παρόν, δεν διαφοροποιείται, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει «ανάψει το πράσινο φως» για τις πρώτες μεταγραφές, που θα πρέπει να γίνουν άμεσα (τρεις στον αριθμό) προτού ακολουθήσουν οι επόμενες κινήσεις.

Όλα τα συμπεράσματα της ευρείας σύσκεψης, όπως προκύπτει, μεταφέρθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα πρέπει να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Επίσης, ένα σημαντικό συμπέρασμα από τη σημερινή σύσκεψη, αλλά και των στιγμών μετά τον χαμένο τελικό του Βόλου, έχει να κάνει με την ώριμη στάση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος δείχνει να έχει αντιληφθεί το ρόλο του, ενώ παράλληλα προέτρεψε όλους τους συμμετέχοντες να μεταφέρουν ένα κοινό μήνυμα και συμπέρασμα στον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει, εμφάνιζε την εικόνα ομάδας που είχε δομικό πρόβλημα. Ήρθε η σημερινή σύσκεψη να δώσει κάποιες απαντήσεις, κυρίως, να δείξει προς τα έξω ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα μέσα από ειλικρινή κουβέντα και ανάλυση της κατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα