ΠΑΟΚ: Πρώτη σύσκεψη, ανάλυση των λαθών και σχέδιο για το μέλλον

ΠΑΟΚ: Πρώτη σύσκεψη, ανάλυση των λαθών και σχέδιο για το μέλλον

Παρουσία των Λουτσέσκου, Κυριάκου και Μπότο έγινε η πρώτη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ

bet365

Η πρώτη σύσκεψη με φόντο τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ, μετά από πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη, όπου έγινε μια λεπτομερείς ανάλυση των αστοχιών και μπήκαν οι στόχοι για το μέλλον της ομάδας.

Η αποτίμηση στο «ποιος ήταν ο ΠΑΟΚ του 2023» ασφαλώς και απασχολεί την ιδιοκτησία και όσο νωρίτερα αναλυθούν τα λάθη και οι αστοχίες, τόσο πιο εύκολα θα μπουν οι βάσεις για την επόμενη μέρα και το μέλλον της ομάδας.

Υπό αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη παρουσία όλων των κομματιών του «ασπρόμαυρου» παζλ. Μετά από την σχετική πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη συμμετείχαν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας (Ζοσέ Μπότο), ο προπονητής (Ραζβάν Λουτσέσκου) ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος (Χρήστος Καρυπίδης), και οι διοικητικοί παράγοντες (Μάκης Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η βασική επιδίωξη της πρώτης σύσκεψης ήταν η ανάλυση της φετινής χρονιάς και των αστοχιών της, με τους συμμετέχοντες να αναλύει ο καθένας τον τομέα του συμμετείχε.

Πάντως, πολύ περισσότερο από την κουβέντα περί λαθών, αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι όλα όσα συζητήθηκαν γύρω από το τι χρειάζεται η ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες κι αυτό που προκύπτει από τη Μικράς Ασίας είναι πως «μπήκαν οι προτεραιότητες στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν».

Από δω και πέρα όσοι αποφασίζουν στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσουν το τελικό σχέδιο στον ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, μάλιστα όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, «θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν», ενώ το επόμενο βήμα θα είναι να το επικοινωνήσουν -όπως και θα γίνει- εξ αρχής με ειλικρίνεια στον κόσμο της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα