ΠΑΟΚ: «Ντόπες» από τον κόσμο της ομάδας στους παίκτες στην τελευταία προπόνηση (vids)

ΠΑΟΚ: «Ντόπες» από τον κόσμο της ομάδας στους παίκτες στην τελευταία προπόνηση (vids)

Newsroom
«Ντόπες» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στους παίκτες στην τελευταία προπόνηση

bet365

Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην τελευταία προπόνηση για να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών πριν τον μεγάλο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον μεγάλο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ και αποθέωσαν τους παίκτες «ντοπάροντάς» τους ψυχολογικά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (20:30-24/05) στο Πανθεσσαλικό.

Οι εκατοντάδες οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» τραγούδησαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα δημιουργώντας μία καυτή ατμόσφαιρα θέλοντάς έτσι να δείξουν την στήριξή τους στον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, αφού δεν θα μπορούν να βρεθούν στο πλευρό τους στο παιχνίδι, μιας και ο τελικός δεν θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων.

Στο γήπεδο της Τουμπάς, όπου διεξήχθει η σημερινή προπόνηση, βρέθηκαν και οι δύο γιοί του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος και Γιώργος, οι οποίοι θα δώσουν το παρών και την Τετάρτη (24/05) στο Πανθεσσαλικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα