Ινγκασον: «Να πάρουμε έναν τίτλο για τον κόσμο»

Ινγκασον: «Να πάρουμε έναν τίτλο για τον κόσμο»

Newsroom
INGASSON

bet365

Ο Ινγκασον στάθηκε στην έλλειψη εμπειρίας που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και έδωσε το «σύνθημα» για τον επερχόμενο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην έλλειψη εμπειρίας που υπάρχει στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ινγκασον μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας, όπου παράλληλα έδωσε το «σύνθημα» και για την κατάκτηση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό.«Είμαστε μία πολύ νεαρή ομάδα με παίκτες που βιώνουν την πρώτη τους επαγγελματική σεζόν. Είναι λογικό η έλλειψη εμπειρίας να μας έχει επηρεάσει στα play-offs. Μετά το κακό ξεκίνημα γυρίσαμε την κατάσταση κερδίζοντας Aρη και Βόλο, δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε καλά αποτελέσματα. Δεν μας λύγισε η πίεση αλλά οι λεπτομέρειες. Εμείς δεν σκοράραμε ενώ ο Ολυμπιακός σκόραρε στη μοναδική του ευκαιρία», είπε αρχικά ο Ισλανδός στόπερ στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες του κόσμο.«Η αγανάκτησή του είναι δικαιολογημένη, δεν κερδίσαμε τον τελικό της τρίτης θέσης στην έδρα μας. Θέλω ν' αναλάβω την ευθύνη, έπρεπε να είχα καλύτερη αντίδραση στο γκολ που δεχθήκαμε. Εχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα παίρνοντας έναν τίτλο για τον κόσμο που μας στήριξε και πρέπει να του δώσουμε τη χαρά. Να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να πάμε να κερδίσουμε το τρόπαιο, για τους οπαδούς και για εμάς τους ίδιους».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα