ΑΕΚ φιέστα: Αραούχο και Μάνταλος σήκωσαν το 13ο πρωτάθλημα της Ένωσης (vid)

ΑΕΚ φιέστα: Αραούχο και Μάνταλος σήκωσαν το 13ο πρωτάθλημα της Ένωσης (vid)

Newsroom
Απονομή πρωταθλήματος στην ΑΕΚ

bet365

O αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο και ο Πέτρος Μάνταλος σήκωσαν στον ουρανό της Νέας Φιλαδέφλειας το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Δικεφάλου και το πρώτο μετά την επιστροφή της Ένωσης στη φυσική της έδρα.

Η στιγμή που περίμεναν εδώ και χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ ήρθε. Η Ένωση κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το πρώτο μετά την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια στην πρώτη της σεζόν στην «OPAP Arena».

ΑΕΚ - Βόλος: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών για το 13ο κιτρινόμαυρο πρωτάθλημα! (vid)

Οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του Δικεφάλου βγήκαν ένας - ένας και αποθεώθηκαν από περισσότερους από 32.000 οπαδούς. Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, παρέδωσε το τρόπαιο στον Σέρχιο Αραούχο και τον Πέτρο Μάνταλο, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι κιτρινόμαυροι που το σήκωσαν στον ουρανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα