ΑΕΚ - Βόλος: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών για το 13ο κιτρινόμαυρο πρωτάθλημα! (vid)

ΑΕΚ - Βόλος: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών για το 13ο κιτρινόμαυρο πρωτάθλημα! (vid)

Newsroom
aek_celebrations

bet365

Η ΑΕΚ σφράγισε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε... φωτιά τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών της «OPAP Arena»!

Μετά από μια πενταετία η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος! Οι κιτρινόμαυροι με τη νίκη τους επί του Βόλου με 4-0 σφράγισαν το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και με το τελευταία σφύριγμα του διαιτητή Μανούχου παίκτες, επιτελείο και οπαδοί ξέσαπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

«Νάτοι, νάτοι οι πρωτάθλητες» με κασκόλ στις... πατερίτσες! (vid)

Οι ανυπόμονοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν στήσει το δικό τους... γλέντι στον πάγκο πριν την λήξη του αγώνα, με τους ξένους ποδοσφαιριστές να είναι τυλιγμένοι με τη σημαία της πατρίδας τους.

Φυσικά το πάρτι δεν γίνεται μόνο μέσα στην «OPAP Arena» αλλά και εκτός με χιλιάδες οπαδούς να κάνουν τη νύχτα... μέρα. Η φιέστα μόλις ξεκίνησε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα