Μάνταλος: «Εκατό φορές καλύτερο από το πρωτάθλημα του 2018» (vid)

Μάνταλος: «Εκατό φορές καλύτερο από το πρωτάθλημα του 2018» (vid)

Newsroom
Μάνταλος και Αθανασιάδης

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησαν στην κάμερα της Cosmote TV για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ με τον έμπειρο χαφ να μην το... συγκρίνει καν με το τρόπαιο του 2018 και τον διεθνή κίπερ να το χαρακτηρίζει «μαγικό».

Η ΑΕΚ μετά την... διαδικαστική νίκη της επί του Βόλου με 4-0 κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Οι Έλληνες διεθνείς, Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Αθανασιάδης μίλησαν στην κάμερα της Cosmote TV για τον θρίαμβο του Δικεφάλου, με τον 30χρονο κίπερ να έχει στην αγκαλιά του το παιδί του.

«Σαν να είναι η πρώτη φορά. Αυτή η χρονιά είναι ένα φλασμπάκ. Τι έγινε το καλοκαίρι, το γήπεδο, η ομάδα, τι έγινε πέρυσι.. Είναι το πιο απολαυστικό από κάθε άλλο, αν το σύγκρινα με τον προηγούμενο θα σου έλεγα ότι είναι 100 φορές καλύτερο», ανέφερε αρχικά ο Μάνταλος, με τον Αθανασιάδη να σχολιάζει :

«Είναι το πρώτο μου με την ΑΕΚ, είναι μαγικό. Είμαι πολύ χαρούμενος».

ΑΕΚ - Βόλος: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών για το 13ο κιτρινόμαυρο πρωτάθλημα! (vid)

Για το ποια ήταν η στιγμή στη σεζόν που κατάλαβαν ότι η ΑΕΚ είναι γεννημένη για πρωτάθλημα, ο Πέτρος Μάνταλος απάντησε:

«Προσωπικά, το πίστευα από την αρχή. Όταν παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για πρωταθλητισμό. Μετά τον Άρη λέγαμε το πήραμε, αλλά αυτή η ομάδα είχε πίστη από το πρώτο μέχρι και το σημερινό παιχνίδι».

Από τη μεριά του, ο Αθανασιάδης, είπε: «Το πίστεψα μετά το 1-3 με τον Ολυμπιακό και την γκολάρα που έβαλε ο Πέτρος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα