Ιωαννίδης: «Τρόπαια και ευρωπαϊκές πορείες με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ιωαννίδης: «Τρόπαια και ευρωπαϊκές πορείες με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
ioannidis

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε «στίγμα» από τα «θέλω» του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, λίγο μετά την επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε σήμερα (10/5) ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο 23χρονος φορ μίλησε στα social media των «πράσινων» και έστειλε το... μήνυμα για το μέλλον του «τριφυλλιού». «Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της κάθε χρόνο και αυτοί δεν είναι άλλοι απ’ το να διεκδικούμε πρωταθλήματα και να τα κερδίζουμε όπως και Κύπελλα, και να κάνουμε μεγάλες πορείες στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και θεωρώ ότι και ατομικά με γκολ, ασίστ και διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο θα βοηθήσω την ομάδα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε. «Είμαι πολύ δεμένος με τον Παναθηναϊκό και θέλω να κάνω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια και να κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα