Παναθηναϊκός: Επίσημα Ιωαννίδης μέχρι το 2027

Παναθηναϊκός: Επίσημα Ιωαννίδης μέχρι το 2027

Newsroom
...

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη και ο Ελληνας φορ υπέγραψε νέο με το «τριφύλλι» ως το καλοκαίρι του 2027.

Το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε σήμερα (10/5) ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς ο Ελληνας φορ μετέβη για το συγκεκριμένο θέμα στα γραφεία του «τριφυλλιού».

Πλέον είναι και επίσημο πως οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους ως το 2027, ενώ οι «πράσινοι» προχώρησαν και σε αύξηση αποδοχών προς τον 23χρονο φορ, ως επιβράβευση για τα πεπραγμένα του στην φετινή σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα