Λουτσέσκου: «Τέλειος διαιτητής, ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες»

Newsroom
Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την διαιτησία του ντέρμπι, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για 3η θέση προκειμένου να μην πιέσει έτσι τους παίκτες του.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ανέφερε τα εξής:

Για τον διαιτητή του παιχνιδιού: «Είδα έναν τέλειο διαιτητή τόσο σε φάσεις υπέρ μας όσο και σε κάποιες εναντίον μας, ίσως για αυτό να είχαμε και ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανοιχτό και από τις δυο πλευρές!».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κρατά την τρίτη θέση στα χέρια του αν κάνει δυο νίκες, απάντησε: «Αν το δούμε απλά, ναι! Αλλά δεν θέλω να μιλάω έτσι, γιατί η ομάδα μας είναι νεανική και δεν αντέχει την πίεση και προτιμώ να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα και αν τον ανησυχεί η ευπάθεια του: «Δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον αστράγαλο του, δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του. Δεν μιλάμε για ευπάθεια, ήταν πολύ σκληρό το μαρκάρισμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα