Ιωαννίδης: «Ολα είναι στα χέρια μας»

Ιωαννίδης: «Ολα είναι στα χέρια μας»

Newsroom
ioannidis

bet365

Ο Ιωαννίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ορίζει την τύχη του, ενόψει του φινάλε των play-offs και με δύο νίκες θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ (1-1), επειδή όμως και η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0) οι «πράσινοι» συνεχίζουν να ορίζουν την τύχη τους και να οδηγούν την κούρσα. Αν κάνουν το απόλυτο (2χ2) μέχρι το φινάλε θα κατακτήσουν τον τίτλο και αυτό τόνισε ο Ιωαννίδης στην Cosmote TV. «Η αλήθεια είναι πως χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο παιχνίδια να τα νικήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Σπόραρ και εγώ παίξαμε καλά, είμαστε χαρούμενοι. Επιθετικά πήγαμε καλά, θα μπορούσαμε να πρεσάρουμε παραπάνω, παίξαμε πολύ καλά», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, όλα είναι στα χέρια μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για τον ίδιο και τις μεταβιβάσεις του είπε πως «γύριζα επίτηδες πίσω να πάρω μπάλες και να κάνω καλές πάσες, εγώ ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα