Λεβαδειακός: «Ελίτ διαιτητής μας έριξε κατηγορία» (vid)

Newsroom
sidiropoulos

bet365

Ο Λεβαδειακός διατηρεί πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Σιδηρόπουλου στο σημερινό ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό.

Χωρίς νικητή έληξε το σημερινό (29/4) ματς του Αγρινίου μεταξύ Παναιτωλικού και Λεβαδειακού, καθώς οι δυο τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Η πλευρά των Βοιωτών διατηρεί πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Σιδηρόπουλου και όπως χαρακτηριστικά λέγονταν από την πλευρά τους «ελίτ διαιτητή μας έριξε κατηγορία».

Οι διαμαρτυρίες των «πράσινων» εστιάζονται για τα λεπτά των καθυστερήσεων στα δύο ημίχρονα (8' και 12' αντίστοιχα), αλλά και σε ορισμένες φάσεις. Κυρίως για μη αποβολή του Κολοβού στο πρώτο ημίχρονο αλλά και το πέναλτι που καταλογίστηκε στο φινάλε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα σχολιάζεται και η υπόδειξη πέναλτι στις αρχές του δεύτερου μισού για ανατροπή του Καρέλη, την οποία ο διαιτητής πήρε πίσω μέσω VAR.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα