Ντάντας: «Είναι ξεκάθαρο πως αξίζαμε περισσότερα»

Newsroom
Ο Ντάντας

bet365

Και ο Ντάντας μιλώντας μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε περισσότερα.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος μέσος μιλώντας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι αξίζαμε περισσότερα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά τις χάσαμε. Σε μια αντεπίθεση βρήκε το πρώτο γκολ ο Παναθηναϊκός

Δεν είναι πάντα δίκαιο το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι, πιο ποιοτικοί στα τελειώματά μας για να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια.

Είναι μια καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, εννοείται ότι δεν παίζουμε μόνοι μας σε ένα παιχνίδι. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο γενναίοι από το 1ο λεπτό. Μόλις δεχτήκαμε το γκολ αρχίσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί και να παίζουμε πιο γρήγορα από την πίσω ζώνη. Στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού μας έλειψε η αποφασιστηκότητα.

Το βλέπουν όλοι ότι η ομάδα παίζει καλά και αξίζει περισσότερα, ασχέτως με το τι έχει συμβεί στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε 5 παιχνίδια ακόμα στο πρωτάθλημα και τον τελικό κυπέλλου, θα τα δώσουμε όλα. Μας χωρίζει μεγάλη απόσταση από την κορυφή, αλλά είναι διαφορετικό το να τερματίσεις 4ος από το να τερματίσεις πιο ψηλά. Εμείς είμαστε εδώ να το παλέψουμε. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ελπίζουμε η στήριξη του κόσμου να συνεχιστεί έως το τέλος της σεζόν. Είναι πάντα δίπλα μας. Εμείς αντιδράσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν για να τους κάναμε χαρούμενους. Κάποια αποτελέσματα ίσως να μη μας βοήθησαν. Ελπίζουμε ότι στο τέλος της σεζόν θα φέρουμε επιτυχίες στον κόσμο γιατί τις αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα