Ιωαννίδης: «Βγάλαμε αντίδραση και τα καταφέραμε»

Newsroom
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το νικηφόρο γκολ που πέτυχε

bet365

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος μιλώντας για τη φάση του πέναλτι επισήμανε πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ο «χρυσός» σκόρερ των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Μπήκαμε πολύ καλά σκοράραμε σε ένα καλό σημείο στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μας πίεσε έπεσε η απόδοσή μας και ισοφάρισε. Όμως βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε τη νίκη. Όλοι νομίζαμε πως δεν θα κερδίσουμε αλλά βγάλαμε αντίδραση και τα καταφέραμε. Την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Για το πέναλτι που εκτέλεσε: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο πέναλτι πήρα τη μπάλα και κατάφερα να σκοράρω, έχω προπονηθεί αρκετά. Υπήρχε πίεση, αν έλεγα πως δεν υπήρχε θα ήταν ψέματα, δικαιώθηκα που πήρα την ευθύνη».

Για την συνέχεια: «Έχουμε ένα απίστευτο κλίμα και έναν στόχο. Είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είπα στον Αϊτόρ πως αν βάλω γκολ θα κάνω τον πανηγυρισμό του. Έχουμε σημαντικά βήματα να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλεύει για τους τίτλους και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Έμαθα το σκορ στην ΑΕΚ, αλλά αν εμείς κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια η τύχη είναι στα χέρια μας».

Για το ματς με το Βόλο την Τετάρτη: «Είναι δύσκολο παιχνίδι το έδειξε ο Βόλος και στη Λεωφόρο, θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα