Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια και πήραμε μια μεγάλη νίκη»

Newsroom
Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Για μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας μετά το 1-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1 στη Τούμπα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στη κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής: «Εδώ που ήμαστε, σίγουρα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το σημερινό είχε τεράστια σημασία στην προσπάθεια που κάνουμε με μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα.

Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Υπήρχαν φάσεις για τον ΠΑΟΚ. Τα συναισθήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλάζουν.

Από τη στιγμή που είχαμε καλό παιχνίδι, βάλαμε γκολ, υπήρχε τα τελευταία 10-15 λεπτά από την πλευρά του ΠΑΟΚ πολύ πίεση, εμείς είχαμε στρες.

Πολλές φορές αυτό γίνεται δικαιολογημένα, μπορώ να το αισθανθώ προς τους παίκτες. Είχαμε κάποια ανασφάλεια. Το παιχνίδι πήγε σε αυτήν την κατεύθυνση και θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε.

Αλλά μπορώ να καταλάβω τους παίκτες από τη στιγμή που ισοφαριστήκαμε. Δεν πειράζει. Ήμασταν σοβαροί, πιεστικοί, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα