Play – offs, η βαθμολογία της 3ης αγωνιστικής: Συνεχίζουν «χέρι – χέρι» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, στο -3 ο Ολυμπιακός!

Newsroom
αεκ βολος

bet365

Σταθερό το σκηνικό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ μετά τις νίκες τους σε Θεσσαλονίκη και Βόλο να μοιράζονται την πρώτη θέση!

Μετά το Κυριακάτικο εντός έδρας... κάζο με τον Βόλο, ο Παναθηναϊκός πήγε στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει τον Άρη με ζητούμενο ένα μόνο αποτέλεσμα. Τη νίκη. Οτιδήποτε άλλο θα τον έριχνε από την πρώτη θέση με δεδομένο το πέρασμα της ΑΕΚ από τον Βόλο λίγες ώρες νωρίτερα. Τελικά το πολύτιμο τρίποντο βάφτηκε πράσινο με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο έξτρα πρωτάθλημα χάρη στην κεφαλιά γκολ του «μοιραίου» της περασμένης Κυριακής, Σπόραρ.

Οι «πράσινοι» δεν έπιασαν ξανά υψηλά στάνταρ απόδoσης, έχασαν 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες μπροστά την εστία του Σιαμπάνη, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε καθώς δεν έφυγαν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με άδεια χέρια. Εξάλλου στην δεδομένη χρονική στιγμή, το αποτέλεσμα είναι που μετράει κι αυτό χαροποιεί τους πάντες στο πράσινο στρατόπεδο. Με το 0-1 επί Αρη , το τριφύλλι παραμένει στην κορυφή έχοντας συντροφιά την ΑΕΚ, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να... τσιμπήσουν κάτι ώστε σε σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την 5η θέση.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το σούπερ διπλό της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα, η ΑΕΚ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να «ντουμπλάρει» τις εκτός έδρας νίκες της καθώς πέρασε κι από τον Βόλο, έστω κι αν ειδικά στο 2ο ημίχρονο δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η Ενωση επικράτησε των (τυπικά) γηπεδούχων με 1-0 (πολύ πιο εύκολα από ότι... μαρτυρά το σκορ), σε ένα Πανθεσσαλικό όπου κυριάρχησε το κίτρινο και το μαύρο από τους περίπου 9000 φίλους της! Ο δρόμος για την εύκολη νίκη του Δικεφάλου άνοιξε μόλις στο 9' με το γκολ του Πινέδα από την εξαιρετική πάσα του Λιβάι Γκαρσία. Από κει και πέρα ο Δικέφαλος είχε στιγμές να... κλειδώσει το ματς, αλλά περισσότερο έκανε διαχείριση της κατάστασης από την στιγμή που ο Βόλος δεν απείλησε στο ελάχιστο και περιορίστηκε σε ρόλο... κομπάρσου.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς. Με ανατροπή μάλιστα αφού ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-1, αλλά οι Πειραιώτες με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο «γύρισαν» το ματς (3-1) και πήραν το πολύτιμο τρίποντο που τους κρατάει ζωντανούς στην υπόθεση τίτλος.

Η γκολάρα του Μπακαμπού, το γκολ του Μασούρα από την... γκέλα του Κουλιεράκη και το εύστοχο πέναλτι του Ελ Αραμπί «υπέγραψαν» την σημαντική ερυθρόλευκη νίκη που διατηρεί την ομάδα του Ανιγκό στο -3 από την κορυφή λίγα 24ωρα πριν από το «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιξε την τελευταία ζαριά για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και την έχασε καθώς πλέον είναι στο -9 από την πρώτη θέση, κάτι που φαντάζει ως... απαγορευτικό για όνειρα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Βόλος – ΑΕΚ 0-1
Αρης – Παναθηναϊκός 0-1
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (3η αγωνιστική)

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 66
2. A.E.K. 66
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63
4. Π.Α.Ο.Κ. 57
5. ΑΡΗΣ 41
6. ΒΟΛΟΣ 40

H επόμενη αγωνιστική (4η)


Κυριακή 9 Απριλίου
ΑΕΚ – Αρης (18.00)
ΠΑΟΚ – Βόλος (20.30)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21.00)


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα