Ινγκασον: «Ήταν πεντακάθαρο φάουλ στο 0-1, είναι καθαρό σπρώξιμο, πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν»

Newsroom
ingason

bet365

Ο Ινγκασον εξαπέλυσε... βέλη για τον ρέφερι Κουλμπάκοφ μετά την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Πάρα πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Κουλμπάκοφ είχε ο Ινγκασον μετά την ήττα (1-0) του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας. Όπου κια τόνισε πως πριν το γκολ του Αραούχο της Ενωσης είχε προηγηθεί φάουλ στον Αουγκούστο. «Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος. Αφήσαμε χώρους γιατί θέλουμε να κυριαρχούμε όταν έχουμε τη μπάλα. Ξέραμε όμως ότι έχουν ποιοτικούς παίκτες και θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε. Θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Πάντα αυτό συμβαίνει και μας αφήνει πικρή γεύση. Δεν υπήρχε κάποια πίεση πριν το ματς. Τώρα είναι η πίεση σε μας μετά τους τρεις βαθμούς που χάσαμε. Έγινε ένα λάθος το πληρώσαμε. Δεν τελείωσε όμως κάτι. Πάμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ήταν καθαρό φάουλ στον Αουγκούστο. Η ΑΕΚ δεν πλήρωσε τα λάθη της. Δεν μας έλειψε η παρουσία του Λουτσέσκου από τον πάγκο, εμείς είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς γνωρίζοντας ότι ο προπονητής μας θα είναι στην εξέδρα. Πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού ο διαιτητής. Ήταν πεντακάθαρο φάουλ, του έλεγα να πάει στο VAR να το δει. Όλες οι ανοησίες γίνονται σε βάρος μας», είπε αρχικά ο Ισλανδός στόπερ στη NOVA.

Και συνέχισε. «Όλοι είδαν ότι είναι φάουλ εκτός από τον διαιτητή. Είναι καθαρό σπρώξιμο. Δε χρησιμοποίησε το VAR και έψαχνε δικαιολογίες να μας πει. Κουραστήκαμε με όλα αυτά. Εμείς παίζουμε πάντα σεβόμενοι τους κανόνες. Να τους σέβονται και αυτοί!».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα