Ολυμπιακός: Οι Μπιέλ και Κανός βρίσκονται στη λίστα στους πιο φορμαρισμένους και παραγωγικούς Ισπανούς! (vids)

Ολυμπιακός: Οι Μπιέλ και Κανός βρίσκονται στη λίστα στους πιο φορμαρισμένους και παραγωγικούς Ισπανούς! (vids)

Ο Μπιέλ με τον Κανός

bet365

Οι δύο Ισπανοί μεσοεπιθετικοί της ομάδας του Ολυμπιακού μέσα στο 2023 έχουν κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους με τα γκολ τους!

Οι Σέρτζι Κανός και Πεπ Μπιέλ - δύο Ισπανοί παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού - βρίσκονται σε μία τοπ και ξεχωριστή λίστα.

Μία λίστα που έχει καταρτίσει το Transfermarkt για το 2023 για Ισπανούς παίκτες. Μία λίστα με τους τοπ και πιο παραγωγικούς παίκτες από την Ισπανία ανά την υφήλιο. Στην πρώτη 20άδα βρίσκουμε τόσο τον Κανός όσο και τον Μπιέλ, τους 2 παίκτες του Ολυμπιακού ενώ στη θέση Νο21 είναι ο Τοράλ του ΟΦΗ.

Πριν από τους 3 αυτούς παίκτες υπάρχει και ο Μανού Γκαρσία του Άρη (θέση Νο9) με 4 γκολ σε 4 ματς. Ακολουθεί μετά ο Κανός με τον Μπιέλ στην πρώτη 20άδα.

Ο Κανός έχει 7 αγώνες στο ενεργητικό του στο 2023 με 4 γκολ. Ο άλλοτε παίκτης της Μπρένφορντ έχει τοποθετηθεί στη θέση Νο11 με την αναλογία των αγώνων και των τερμάτων του. Αντίστοιχα ο Μπιέλ είναι 19ος με 10 ματς και 4 γκολ.

Ο Μπιέλ μέσα στο 2023 έχει

Ο Κανός μέσα στο 2023 έχει

Ο 26χρονος Μπιέλ φέτος έχει μία σεζόν με 38 αγώνες και 15 γκολ και 6 ασίστ. Με τον Ολυμπιακό έχει 9 γκολ (υπάρχει και το σουτ του με την ΑΕΚ που βρήκε πάνω στον Μουκουντί και κατέληξε γκολ) σε 29 ματς αλλά και 3 ασίστ και κερδισμένο πέναλτι.

Ο δε 26χρονος Σέρτζι Κανός έχει φέτος 13 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ. Έχει 4 γκολ 1 ασίστ και 1 κερδισμένο πέναλτι σε 7 ματς στον Ολυμπιακό. Σε αντίθεση με τον έτερο νεοαποκτηθέντα (του Γενάρη) εξτρέμ Μπουτούτσι δείχνει να κάνει τη διαφορά.

Σε επίπεδο σκοραρίσματος ο Μπιέλ είναι Νο2 σκόρερ του Ολυμπιακού στη Stoiximan Super League 1 πίσω από τα 14 τέρματα του πρώτου κανονιέρη του συλλόγου, Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Κανός είναι στην τέταρτη θέση των τοπ σκόρερ της ομάδας στην κατηγορία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα