Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν κανονικά Εμβιλά και Μπιέλ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν κανονικά Εμβιλά και Μπιέλ

emvila_biel

bet365

Θετικά νέα για τον προπονητή του Ολυμπιακού που είδε τους Γιαν Εμβιλά και Πεπ Μπιέλ να προπονούνται κανονικά.

Μετά την ολοκλήρωση της διεθνής διακοπής, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε για τα καλά την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play-offs με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (02/04) με μοναδικό στόχο φυσικά να «ντουμπλάρει» τις νίκες του μετά το πολύ καλό ξεκίνημα με τον Βόλο.

Ο Μίτσελ είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν στο προπονητικό του Ρέντη και τον... πονοκέφαλο που αφορούσε την παρουσία των Γιαν Εμβιλά, Πεπ Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες να μετριάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος χαφ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που ήταν αμφίβολοι, προπονήθηκαν κανονικά και οι πιθανότητες συμμετοχής τους αυξήθηκαν. Μοναδικός αμφίβολος παραμένει Κολομβιανός άσος που επέστρεψε με τραυματισμό από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα