Ολυμπιακός: Τα διαστήματα - «φωτιά» του Σέρτζι Κανός με γκολ και ασίστ σε τέσσερις αγώνες! (vids)

Ο Κανός πανηγυρίζει με τον Μπιέλ

bet365

Ο Ισπανός δεν έχει βάλει μόνο 4 τέρματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά έχει συγκεκριμένες χρονικές περιόδους που... χτυπά στα παιχνίδια!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει το σχετικό... κλισέ και στην περίπτωση του Σέρτζι Κανός ταιριάζει γάντι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει βάλει 2 από τα 4 γκολ του στο ίδιο ακριβώς λεπτό σε 2 διαφορετικά ματς ενώ έχει επίσης συγκεκριμένα... καυτά δεκάλεπτα (και λίγο παραπάνω από πλευράς λεπτών). Ειδικότερα σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια Πρωταθλήματος όπου έχει βρει δίχτυα ή έχει συμμετοχή σε φάση για γκολ αυτό έχει συμβεί από το 60' έως το 76'.

Ουσιαστικά έχει ένα σούπερ διάστημα από το 60' έως το 70' και.. κάτι. Όπως επίσης έχει και ένα ακόμα διάστημα από το 80' και μετά με 2 γκολ.

Μάλιστα όταν πετυχαίνει με γκολ ή ασίστ είναι πάντα πολύ κοντά χρονικά το ένα με το άλλο (γκολ με ασίστ ή ακόμα και τα τέρματα που σημειώνει είναι κοντά χρονικά μεταξύ τους). Έχει δηλαδή τα δικά διαστήματα... φωτιά είτε μπήκε σε αγώνα ως αλλαγή είτε χρίστηκε βασικός όπως πχ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Να δούμε και τους αριθμούς; Ιδού λοιπόν...

Στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 6-1

  • Στο 67' σκοράρει το γκολ του με τον Παναιτωλικό που το αφιέρωσε στη μητέρα του την οποία είχε χάσει
  • Στο 74' κέρδισε πέναλτι που έβαλε μετά ο Χάμες
  • Στο 76' έδωσε σε Μπακαμπού και από εκεί η μπάλα πήγε στον Αραμπί που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Βαλμπουενά

Στο Λαμία - Ολυμπιακός 0-3

  • Στο 60' είχε την ασίστ στο γκολ του Μπακαμπού

Στο Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0

  • Στο 86' είχε γκολ μετά από πάσα Βαλμπουενά
  • Στο 87' είχε γκολ μετά από πάσα Ανδρούτσου

Στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-3

  • Στο 50' δίνει στον Μπακαμπού που έβγαλε την πάσα για τον Μπιέλ που το σουτ του κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρα του Μουκουντί
  • Στο 67' παίρνει τη μπάλα από τον Μπακαμπού και σκοράρει από κοντά

Τα... καυτά χρονικά διαστήματα του Κανός

  • Από το 60' έως το 70' έχει 2 γκολ και 1 ασίστ
  • Από το 74' έως το 87' (δεν είναι ακριβώς δέκα λεπτά αλλά είναι ένα διάστημα κοντά σε αυτό) έχει 2 γκολ, 1 κερδισμένο πέναλτι και συμμετοχή σε φάση για γκολ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα