Επιστολή Μπαλτάκου σε Τσέφεριν για έρευνα για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο Μπαλτάκος στα γραφεία της ΕΠΟ

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος με επιστολή του στην UEFA και στον πρόεδρο Αλεξάντερ Τσέφεριν ζήτησε διενέργεια έρευνας για την καταγγελία του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Στην πρόσφατη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τους Μπαλτάκο, Μπένετ και τους ιδιοκτήτες των έξι συλλόγων των play-offs, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είχε αποκαλύψει πως ένας ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Έπειτα από αυτή την καταγγελία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.

Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των play offs», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα