Μιχαηλίδης: «Σε μία δύσκολη και μοναχική περίοδο είτε γίνεσαι δυνατότερος, είτε σπας, εγώ επέλεξα το πρώτο»

Μιχαηλίδης: «Σε μία δύσκολη και μοναχική περίοδο είτε γίνεσαι δυνατότερος, είτε σπας, εγώ επέλεξα το πρώτο»

Μιχαηλίδης: «Σε μία δύσκολη και μοναχική περίοδο σαν αυτή είτε γίνεσαι δυνατότερος είτε σπας, εγώ επέλεξα το δεύτερο»

bet365

Ο Γιάννης Μιχαλίδης του ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στους αγώνες της πρώτης ομάδας στο φιλικό με την Κωνστάντζα και με ανάρτησή του στο Instagram περιέγραψε την δύσκολη αυτή περίοδο που πέρασε.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην Φαρούλ Κωνστάντζα του Γκεόργκε Χάτζι και επανεμφανίστηκε στα... κοινά της μετά από απουσία αρκετών μηνών.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ξέσπασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στην δύσκολη αυτή και μοναχική περίοδο που πέρασε με τον τραυματισμό και τόνισε πως η κατάσταση αυτή μπορούσε είτε να τον «λυγίσει» είτε να τον κάνει δυνατότερο, κι εκείνος έβαλε τα δυνατά του για να συμβεί το δεύτερο, όπως και τελικά έγινε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ήταν μία δύσκολη, μοναχική περίοδος με πολύ πόνο και αγωνία. Μία περίοδος επανεξέτασης των προτεραιοτήτων που είχαν τεθεί. Μία περίοδος που είτε βγαίνεις δυνατότερος απ' αυτήν είτε ''σπας''. Εγώ πήγα για την πρώτη επιλογή και ήδη χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο σαν δύναμή μου για να σχεδιάσω το μέλλον μου βασιζόμενος στα - μέχρι τώρα - μαθήματά μου. Συνεχίζεται...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα