ΠΑΟΚ-Φαρούλ 3-0: Με Μπράντον και τις εφεδρείες από τον ΠΑΟΚ Β’ να «μιλούν» στο τέλος

ΠΑΟΚ-Φαρούλ 3-0: Με Μπράντον και τις εφεδρείες από τον ΠΑΟΚ Β’ να «μιλούν» στο τέλος

Μπράντον Τόμας και Ομάρ Ελ Καντουρί παγνηγυρίζουν το 1-0 στο φιλικό με τη Φαρούλ

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ρουμανικής Φαρούλ με 3-0 στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (25/3) κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας

Παρά τις πολλές απουσίες διεθνών και τραυματιών ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό πρόσωπο στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο του ρουμανικού πρωταθλήματος, Φαρούλ Κοστάντζα, επικρατώντας με 3-0.

Στο πρώτο μέρος ήταν ο Μπράντον Τόμας που βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα (35’) ανοίγοντας το σκορ (1-0) από την ασίστ του Κάλεντ Νάρεϊ.

Στο β’ μέρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την αναπτυξιακή ομάδα και είδε τους Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και Βασίλη Γκορντεζιάνι να πετυχαίνουν άλλα δύο γκολ από ισάριθμες ασίστ του Τόμας Κεντζιόρα.

Αρχικά στο 87’ ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός έγραψε με πλασέ το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο νεαρός Έλληνας επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (60’ Ταλιχαμνίδης), Σάστρε (46’ Κεντζιόρα), Κάργας (90’ Τσαούσης), Μιχαηλίδης (90’ Μορικέλι), Ρ. Σοάρες (46’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ, Φ. Σοάρες (85’ Γιαξής), Νάρεϊ (46’ Ρικάρντο), Τάισον, Καντουρί (67’ Μπράντονιτς), Τόμας (90’ Γκορντεζιάνι)

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα