Άρης: Γνωρίζει όλα τα δεδομένα της περίπτωσης Σίστο και το… πρόβλημα της Μίντιλαντ

Άρης: Γνωρίζει όλα τα δεδομένα της περίπτωσης Σίστο και το… πρόβλημα της Μίντιλαντ

Πιόνε Σίστο

bet365

Οι Δανοί αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Άρη για τον Πιόνε Σίστο ο οποίος είναι εκτός Μίντιλαντ από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη και οι «κίτρινοι» γνωρίζουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης του 28χρονου winger.

Σημερινό (24/3) δημοσίευμα της «tipsbladet» αποκάλυψε ενδιαφέρον του Άρη για τον Πιόνε Σίστο ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μίντιλαντ έως το καλοκαίρι του 2024. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής επρόκειτο να πάει στη Μάλμε έναντι ενός ποσού της τάξεως των 600.000 ευρώ αλλά το deal «ναυάγησε» λίγο πριν την ολοκλήρωσή του. Επί τούτου, δύο σημεία προκαλούν εντύπωση. Το πρώτο σχετίζεται με την πρόθεση της Μίντιλαντ να τον παραχωρήσει και το δεύτερο με το ποσό που επρόκειτο να εισπράξει σε περίπτωση πώλησης υπό την έννοια ότι είναι αρκετά μικρότερο από τα 2.5 εκατ. ευρώ που είχαν δώσει οι Δανοί για να τον αποκτήσουν από τη Θέλτα στην οποία τον είχαν παραχωρήσει έναντι 6 εκατ. ευρώ!

Το «λεπτό» σημείο της όλης υπόθεσης βρίσκεται στη τελμάτωση των σχέσεων του Πιόνε Σίστο με τη Μίντιλαντ καθώς είναι εκτός ομάδας τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη και μάλιστα δεν διαπιστώνεται πρόθεση για την ανατροπή της κατάστασης. Χθες (23/3), ο νέος προπονητής της δανέζικης ομάδας, Τόμας Τόμασμπεργκ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου (έπειτα από την υπογραφή τριετούς συμβολαίου) στην οποία ρωτήθηκε και για την περίπτωση του 28χρονου winger.

«Δεν περιμένω να (ξανά)γίνει κομμάτι της ομάδας», είπε και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αθλητικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Σλάους Στέινλεϊν, οποίος υποστήριξε: «Αποφασίσαμε ως κλαμπ να συζητήσουμε μαζί του αλλά και με τους συμβούλους του. Είναι μια απόφαση η οποία έπρεπε να ληφθεί. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, αλλά δεν θα είναι στην ομάδα στα επόμενα παιχνίδια. Ο Πιόνε πρέπει να δείξει ότι θέλει να είναι μέλος της ομάδας».

Πληροφορίες από τη Δανία χαρακτηρίζουν «μη αναστρέψιμη» την κατάσταση καταθέτοντας την εκτίμηση ότι ο Πιόνε Σίστο έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μίντιλαντ, γι’ αυτόν τον λόγο είναι και πρωταγωνιστής αυτής της (ασυνήθιστης για το ποδόσφαιρο της Δανίας) κατάστασης. Ως βασικό επιχείρημα καταθέτουν το γεγονός ότι παρότι συνεργάστηκε με τρεις διαφορετικούς προπονητές, δεν έδειξε τη διάθεση να επιστρέψει στο κλαμπ δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την έντονη επιθυμία παραχώρησής του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα