Tipsbladet: «Προσέγγιση από τον Άρη για τον Πιόνε Σίστο, ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό» (vid)

Ενδιαφέρον Άρη και Ολυμπιακού για Σίστο!

bet365

Σύμφωνα με δανέζικη ιστοσελίδα, ο Άρης προσέγγισε την Μίντιλαντ για την απόκτηση του Πιόνε Σίστο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κι αυτός στην λίστα των ενδιαφερομένων.

Η δανέζικη ιστοσελίδα «tipsbladet» αποκάλυψε πως ο Άρης προσέγγισε την Μίντιλαντ για την απόκτηση του Πιόνε Σίστο ενώ αναφέρει πως μεταξύ των ενδιαφερομένων για τον ποδοσφαιριστή, βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Η σουηδική ιστοσελίδα «Expressen» είχε αποκαλύψει στην αρχή του μήνα πως η Μάλμε ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Δανό εξτρέμ με το «BT» να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και να λέει πως η σουηδική ομάδα συμφώνησε με την Μίντιλαντ για ένα ποσό περίπου στις 600 χιλ. ευρώ, αλλά η «tipsbladet» ανέφερε πως το deal «ναυάγησε».

Οι Δανοί συνέχισαν όμως το ρεπορτάζ τους αναφέροντας πως υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για τον Πιόνε Σίστο κι έχουν πλησιάσει αρκετές ομάδες την δανέζικη Μίντιλαντ για τον ποδοσφαιριστή. Κάπου εκεί αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μία προσέγγιση από τον Άρη, που θέλει να αγοράσει τον Σίστο το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά όχι με το ποσό των 600 χιλ. ευρώ, δηλαδή την τιμή που κόντεψαν συμφωνήσουν Μίντιλαντ και Μάλμε.

Ανέφερε μάλιστα πως υπάρχει και άλλη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, κι αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Ακόμη, πέρα από τις ελληνικές και τις τουρκικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, υπάρχουν και ομάδες από το MLS και την Ισπανία.

Το συμβόλαιο του Σίστο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και η Μίντιλαντ θέλει να τον πουλήσει αυτό που έρχεται για να μην τον χάσει ως ελεύθερο. Ένας ακόμη λόγος είναι πως πρόκειται και για τον υψηλότερα αμειβόμενο παίκτη της ομάδας, ο οποίος δεν χρησιμοποιείται στα τελευταία ματς και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Τόμας Τόμασμπεργκ, κάνοντας προπόνηση μόνος του.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην Νορβηγία είναι ακόμα ανοιχτό και κλείνει στις 31 Μαρτίου, στην Σουηδία στις 28 Μαρτίου και στις ΗΠΑ στις 24 Απριλίου.

Ο Πιόνε Σίστο έχει φέτος 20 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ σε 1.303 αγωνιστικά λεπτά. Βρίσκεται στην Μίντιλαντ από 15 ετών κι έχει φύγει μόνο για τέσσερα χρόνια (2016-2020), που πήγε στην Ισπανία και την Θέλτα αντί 6 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα