Κέλετ: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός»

Newsroom
Κέλετ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

bet365

Ο Δανός διαιτητής Γιάκομπ Κέλετ επιβεβαίωσε στην πατρίδα του ότι δέχτηκε απειλές μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport αποκάλυψε ότι ο Γιάκομπ Κέλετ που σφύριξε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, κατήγγειλε στην UEFA πως μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου δέχθηκε απειλές όταν γύρισε στη Δανία. Σε εκείνο το παιχνίδι υπήρξε μεγάλη κουβέντα για το πέναλτι, στις καθυστερήσεις, του Άβιλα στον Ιωαννίδη.

Ο Κέλετ ρωτήθηκε από τη δανέζικη ιστοσελίδα Tipsbladet γι' αυτό και ο Δανός ρέφερι παραδέχτηκε πως όντως μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι δέχθηκα άσχημα μηνύματα μετά το παιχνίδι. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν είσαι διαιτητής υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν πολλά ιντερνετικά τρολ», υπογράμμισε ο Κέλετ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και αν μέσα από αυτά τα μηνύματα απειλήθηκε η ζωή του, με τον Δανό ρέφερι να απαντά: «Ναι, πιθανό να μπορείς να πεις ότι υπήρχαν απειλές για τη ζωή μου. Είναι λίγο δύσκολο να κρίνεις τι είναι τι, αλλά δεν με επηρεάζει καθόλου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα