«Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κατήγγειλε στην UEFA πως δέχθηκε απειλές»

Newsroom
Ο Κέλετ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

bet365

Ο Γιάκομπ Κέλετ κατήγγειλε στην UEFA πως δέχθηκε απειλές μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Το θέμα με τους ξένους διαιτητές που έρχονται ή δεν έρχονται να σφυρίξουν παιχνίδια της Stoiximan Super League, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με το σημερινό δημοσίευμα της Live Sport να δίνει νέες διαστάσεις.

Live Sport πρωτοσέλιδο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της λοιπόν, ο Γιάκομπ Κέλετ που σφύριξε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, κατήγγειλε στην UEFA πως μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου δέχθηκε απειλές όταν γύρισε στην χώρα του. Θυμίζουμε πως εκείνο το παιχνίδι υπήρξε μεγάλη κουβέντα για το πέναλτι, στις καθυστερήσεις, του Άβιλα στον Ιωαννίδη.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως για το πρόσφατο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ήταν να έρθει ο Ιστβάν Βεντ, αλλά ο Ούγγρος διαιτητής ενημέρωσε το πρωί της Πέμπτης πως δεν θα έρθει. Για αυτο το λόγο οι ανακοινώσεις καθυστέρησαν και έγιναν την Παρασκευή.

Τέλος, για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, η ΚΕΔ είχε συμφωνήσει να έρθει πρωτοκλασσάτος διαιτητής από την Πορτογαλία, ο οποίος όμως και αυτός αρνήθηκε. Έτσι επιλέχθηκε ο Ζοάο Πινέιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα