Νικολαΐδης για Νταμπάνοβιτς: «Αν ήταν Έλληνας διαιτητής θα τον είχαν διαγράψει»

Newsroom
Ντέμης Νικολαΐδης

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του Νίκολα Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως τα λάθη του μπορεί να ήταν περισσότερα από τις σωστές αποφάσεις του.

Σχολιάζοντας στην εκπομπή Monday FC της NOVA τη διαιτησία του Μαυροβούνιου ρέφερι Νταμπάνοβιτς στο χθεσινό 0-0 της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε:

«Πολύ κακή η διαιτησία, αν ήταν Έλληνας διαιτητής θα τον είχαν διαγράψει. O ξένος θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον Έλληνα, αλλιώς γιατί να μην υποστηριχτεί ο Έλληνας; Μπορεί και τα λάθη του να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις. Να πληρώσουμε παραπάνω και να φέρουμε τους καλύτερους αν μπορούμε».

Επίσης ο Νικολαΐδης υπογράμμισε πως τη φετινή σεζόν όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν πάρει σφυρίγματα όταν παίζουν με τις μικρότερες. «Όλες οι μεγάλες έχουν πάρει σφυρίγματα με μικρότερες ομάδες. Λες και παίζουν οι διαιτητές με έναν φόβο και όλα τα σφυρίγματα είναι υπέρ της μεγάλης ομάδας. Όλες οι μεγάλες έχουν πάρει σφυρίγματα», υποστήριξε.

Όσο για το παιχνίδι, αρχικά για τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Είδα για ακόμη μία φορά τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύει την ΑΕΚ. Είδαμε Παναθηναϊκό σε καλύτερη βερσιόν. Πίεσε, ήταν πιο θαρραλέος στην επίθεση, έπαιξε πιο επιθετική άμυνα. Όλο το μυστικό του Παναθηναϊκού ήταν να παίξει με τρία χαφ με Τσέριν, Κουρμπέλη και Πέρεθ. Κατάφερε να πιέσει και να βγει μπροστά. Καλύτερος ο Παναθηναϊκός από το 1-0».

Έπειτα αναφερόμενος στην ΑΕΚ, ο Νικολαΐδης είπε: «Είδα την ΑΕΚ να κάνει άμυνα πιο πίσω. Έχω την εντύπωση ότι επηρεάστηκε από το ό,τι έφαγε αντεπιθέσεις από τον Ολυμπιακό. Δεν έκανε πιεστικές άμυνες. Μην ξεχνάμε ότι παίζει με μία καλή ομάδα. Η ΑΕΚ δεν ήταν χειρότερη από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε από τη συμπεριφορά του, με μεγάλη ένταση. Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά και έτσι η κριτική γίνεται με γνώμονα τα καλά ματς που έχει κάνει και θα είναι πιο αυστηρή.

Είδαμε ένα ωραίο ντέρμπι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη ή ισάξια στα ματς. Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ματς όταν δεν είναι πολύ καλύτερη. Έχει πέσει η ένταση, έπαιζε στο 10, μοιραία κουράζεται γιατί περνά το πρωτάθλημα. Παρόλο που η ένταση έπεσε από το 10 στο 8. Η ΑΕΚ είναι σε καλό φεγγάρι παρότι έπεσε η ένταση. Βλέπω μία κούραση, θα αντέξει; Θα δούμε με κούραση να λαμβάνονται λάθος οι αποφάσεις», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε για τον Αλμέιδα: «Αυτός ο προπονητής μου αρέσει, μου αρέσει αυτά που βλέπω από την ΑΕΚ του Αλμέιδα. Αν αυτό το πράγμα η ΑΕΚ το στηρίξει, είτε φέτος είτε του χρόνου μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα