Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία ακόμα φορά»

Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία ακόμα φορά»

Newsroom
Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία ακόμα φορά»

bet365

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως για ακόμη μια φορά χθες η ελληνική διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ξεκαθάρισε πως εμμένει στην απαίτησή του για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια του.

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του για τον ορισμό του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι της Κυριακής (19/03) με τον Ολυμπιακό, ο Βόλος επανήλθε με νέα ανακοίνωση και μετά το παιχνίδι εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον Έλληνα διαιτητή και τονίζοντας πως για ακόμα μία φορά η ελληνική διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Για μία ακόμη φορά η Ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όποτε τις δίνεται η ευκαιρία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους «μεγάλους».

Στο 5ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς κλέβει καθαρά την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας βγαίνει τετ α τετ, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος… ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ.

Δύο λεπτά αργότερα, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, όπου στο μπάσκετ αμφιβάλουμε αν θα υποδεικνυόταν παράβαση, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε φάουλ υπέρ του «μεγάλου», από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Δύο λάθη που όταν αντιμετωπίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ικανά να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και να σου στερήσουν το δικαίωμα να διεκδικήσεις μέσα στο γήπεδο αυτό που σου αναλογεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ και θα συνεχίσουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξένους διαιτητές στους αγώνες μας στα πλέι οφ.

Για να μας μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα