Βόλος: «Ζημιά στην αξιοπιστία ο Μπένετ, άμεσες εξελίξεις αν δεν αντικατασταθεί ως το Σάββατο ο Διαμαντόπουλος»

Newsroom
Μπέος

bet365

Νέα ανακοίνωση από τον Βόλο στην οποία τονίζει ότι ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ προκαλεί ζημιά στην αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, ενώ προαναγγέλλει εξελίξεις αν μέχρι το Σάββατο δεν αντικατασταθεί ο Διαμαντόπουλος στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από τον ορισμό του διαιτητή Διαμαντόπουλου στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Μαγνησίας έστειλε επιστολή στην οποία υπογράμμιζε πως από τη στιγμή που δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής, τότε ο Βόλος θα κατέβει με τη δεύτερη ομάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, ενώ τονίζει πως «αν μέχρι το Σάββατο δεν έχει γίνει αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, τότε θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στηβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός «αρχιδιαιτητής» ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στηβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στηβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα «μαγειρέματα» και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα