ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι επίμαχες φάσεις του ντέρμπι (vids)

Newsroom
Και οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς

bet365

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται έντονα. Δείτε σε ποιες φωνάζουν.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των play-offs με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που κρατάει στην κορυφή το «τριφύλλι». Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς, με τον Μαυροβούνιο διαιτητή να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών και από τις δύο ομάδες. Παρακάτω θα δούμε τις φάσεις που φώναξαν οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Το φάουλ του Άμραμπατ που είχε ήδη κίτρινη κάρτα στον Χουάνκαρ

Ξεκινάμε με την φάση στο 31', με τους «πράσινους» να φωνάζουν για αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Άμραμπατ σε φάουλ που έκανε στον Χουάνκαρ, με τον Μαροκινό να είχε ήδη κάρτα. Για την φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν και με ανακοίνωση οι «πράσινοι».

Ζήτησε πέναλτι ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζουμε με την φάση του 36' στην οποία ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Χατζισαφί σε φάουλ του Χουάνκαρ και αφού πρώτα ο Σιμάνσκι έχει πάρει την πρώτη κεφαλιά.

Το χέρι του Άμραμπατ σε πάσα του Μπρινιόλι

Και στο 43' πρωταγωνιστής σε μια φάση που είχε πολλές διαμαρτυρίες ήταν ο Άμραμπατ. Ο Μαροκινός μετά από διώξιμο του Μπρινιόλι βρίσκει την μπάλα με το χέρι, με τον Νταμπάνοβιτς να δίνει το φάουλ χωρίς κάρτα (αποβολή, δεύτερη κίτρινη) φάση που οι «πράσινοι» έχουν βάλει μέσα στην ανακοίνωση.

Η απευθείας αποβολή του Τσοκάι

Στο 96' πρωταγωνιστής ήταν ο Τσοκάι σε ακόμα μία φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες. Ο Τσοκάι έπεσε με δύναμη πάνω στον Πινέδα. Αρχικά ο Νταμπάνοβιτς έδωσε κίτρινη και μετά αφού πήγε και είδε το VAR άλλαξε την απόφασή του και έδωσε κόκκινη.

Το πέναλτι που έδωσε στην ΑΕΚ και το πήρε πίσω χωρίς να δει το VAR

Ο Μαυροβούνιος μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ντέρμπι είχε αποφάσεις που έκαναν και τις δύο ομάδες να διαμαρτυρηθούν. Στο τελευταίο ο Νταμπάνοβιτς έδωσε πέναλτι σε μονομαχία του Αραούχο με τον Παλάσιος. Μια απόφαση που πήρε πίσω αφού φάνηκε να μιλάει με τον VARίστα, χωρίς όμως να πάει να δει το VAR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα