ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Νταμπάνοβιτς έδειξε αρχικά πέναλτι υπέρ του Αραούχο, το πήρε πίσω για να δώσει φάουλ στον Παλάσιος (vid)

Newsroom
Η φάση με τον Αραούχο και τον Παλάσιος

bet365

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής έδειξε αρχικά τη βούλα του πέναλτι στις καθυστερήσεις πάνω στον Αραούχο αλλά μετά άλλαξε την απόφασή του στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0 ο Μαυροβούνιος διαιτητής Νταμπάνοβιτς αρχικά έδειξε πέναλτι υπέρ του Αραούχο. Μία υπόδειξη ουσιαστικά στην τελευταία φάση του ματς . Έδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Παλάσιος πάνω στον Αραούχο αλλά στη συνέχεια φάνηκε να υπάρχει παρέμβαση του VAR και να μιλά μέσω της ενδοεπικοινωνίας. Κατόπιν τούτου δόθηκε φάουλ υπέρ του Παλάσιος από τον Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα