Καταγγελία του Άρη για Μπαλτάκο ότι είπε στον Καρυπίδη: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη»

Καταγγελία του Άρη για Μπαλτάκο ότι είπε στον Καρυπίδη: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη»

Newsroom
οσφπ

bet365

Σε καταγγελία προχώρησε ο Άρης για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για φραστική επίθεση στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Άρης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των play-offs ωστόσο προχώρησε και σε μία τρομερή καταγγελία.

Συγκεκριμένα ανέφερε πώς ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, αναφέροντας τα παράπονά του για τη διαιτησία, με τον ίδιο να απαντάει: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση η ΕΠΟ δεν θα δώσει απάντηση και μένει να φανεί η συνέχεια και η αντίδραση.

Αναλυτικά:

«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι.

«Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο».

Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον ΑΡΗ»!!!

Δεν έχουμε λόγια…

Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής.

Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον ΑΡΗ.

Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως ΑΡΗΣ, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα