ΠΑΕ Άρης προς Μπένετ: «Ο σκοπός του ορισμού επετεύχθη… Την επόμενη φορά να ορίσει Κινέζο με Βιετναμέζο στο VAR»

ΠΑΕ Άρης προς Μπένετ: «Ο σκοπός του ορισμού επετεύχθη… Την επόμενη φορά να ορίσει Κινέζο με Βιετναμέζο στο VAR»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε τη φωτογραφία από την οποία ξεκίνησε η φάση που έφερε το κερδισμένο πέναλτι στον ΠΑΟΚ και με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον Στιβ Μπένετ.

Ο Άρης διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, μάλιστα ο Τόλης Τερζής το χαρακτήρισε ανύπαρκτο αλλά πέραν αυτού στέκεται και στο πώς ξεκίνησε η φάση. Στη φωτογραφία που κοινοποίησε η ΠΑΕ Άρης διακρίνεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να εκτελεί το πλάγιο άουτ πατώντας μέσα στο γήπεδο και στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να μην το είδε ο Αλβανός VARίστας.

Φωτογραφία Άρης

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης επιτέθηκε στον Στιβ Μπένετ χαρακτηρίζοντάς τον υπεύθυνο για ότι συνέβη στο αποψινό παιχνίδι. «Η… έμπνευση του κ. Μπένετ να ορίσει… Σουηδοϊρακινό διαιτητή στο αποψινό ντέρμπι, με VARista από την Αλβανία, αποδείχθηκε πολύ σωστή επιλογή! Ο σκοπός του ορισμού επετεύχθη!

Ο VARistas κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι, αλλά… «ξέχασε» να δει νωρίτερα πως ξεκινάει η φάση από λανθασμένη εκτέλεση του πλαγίου άουτ.

Ξεκάθαρη παράβαση από τον ποδοσφαιριστή του αντιπάλου, που πατάει μέσα στο γήπεδο, αλλά ο VARistas… είπαμε, «ξέχασε» να την δει!

Αλλά μετά είδε επαφή, άρα πέναλτι, γι’ αυτό κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό, που συμφώνησε μαζί του (αφού στην Σουηδία δεν έχουν VAR, είπε να συμφωνήσει με τον VARista, που προέρχεται από μια χώρα που διαθέτει VAR). Κάπως έτσι ο αντίπαλος μάς ισοφάρισε, διότι με άλλο τρόπο δεν μπορούσε.

Η διαιτησία είναι στα χειρότερά της. Έχει πιάσει πάτο. Ίσως έχουν αποφασίσει πως θα μοιράσουν τις πρώτες θέσεις.
Στο επόμενο ματς καλούμε τον κ. Μπένετ να ορίσει Κινέζο διαιτητή με Βιετναμέζο στο VAR!

Όσο για τον προπονητή του αντιπάλου, ντρέπεται και η ντροπή μαζί του. Τους ίδιους θεατρινισμούς σε κάθε γήπεδο με προφανείς σκοπούς. Στα μάτια όλης της Ελλάδας, όμως, το μόνο που πετυχαίνει είναι να μικραίνει την ομάδα του.
Τον έχουν πάρει χαμπάρι…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα