Αρης - ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Ολιβέιρα, αποστολή χωρίς Ινγκασον ο «Δικέφαλος»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκινάει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα και η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των play-offs, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να μένει εκτός και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινάει με τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή και δεξιό μπακ τον Τόμας Κεντζιόρα.

Μια ώρα πριν από την σέντρα της αναμέτρησης στο «Κλ. Βικελίδης» έγινε γνωστή η αποστολή (δεν είχε ανακοινωθεί μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης) και η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Από την 20αδα απουσιάζει, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αφήνει εκτός κάτι που φαινόταν ότι θα συμβεί από τα μέσα της εβδομάδας, λόγω του προβλήματος (οίδημα) στη γάμπα. Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ντέρμπι χωρίς τον αρχηγό του κάτι που εκθέτει όλους όσοι υποστήριζαν τις προηγούμενες ημέρες ότι θα συμβεί το αντίθετο….

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε η απουσία του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού κι αν προσθέσει κανείς πως στην ιεραρχία των στόπερ, θα λείψει ο πρώτος αλλά και ο τρίτος, που είναι ο Νάσμπεργκ, τότε ο «Δικέφαλος» θα παραταχθεί με δίδυμο Κουλιεράκης – Κάργας στο κέντρο της άμυνας του, στα άκρα Κεντζιόρα (δεξιά) και Ράφα Σοάρες (αριστερά) και τον Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο, που βρίσκεται στα καλύτερα του και αποδεικνύεται παίκτης-βαρόμετρο στα περισσότερα παιχνίδια, συνθέτει μαζί με τον Τιάγκο Ντάντας το δίδυμο των εσωτερικών μέσων.

Ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολλά στη μεσοεπιθετική γραμμή του. Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι σε καλό φεγγάρι, ο Άντρια Ζίβκοβιτς μπήκε κι αυτός στην εξίσωση των γκολ ή ασίστ, ενώ πολλά μπορεί να εξαρτηθούν από την απόδοση του Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να ετοιμάζεται να παίξει το πρώτο του εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι, καθώς στο αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου ήταν στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα