ΠΑΟΚ: Αποστολή για Βόλο με νέα πρόσωπα (Ολιβέιρα, Μιχαηλίδης), νοκ άουτ με θλάση ο Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Αποστολή για Βόλο με νέα πρόσωπα (Ολιβέιρα, Μιχαηλίδης), νοκ άουτ με θλάση ο Νάσμπεργκ

bet365

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση που θα κρατήσει για τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Ποιους πήρε στο Βόλο ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τελευταία υποχρέωση της κανονικής περίοδο και ταξιδεύει στο Βόλο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Τα κακά μαντάτα ήρθαν και αφορούσαν τον Ίβαν Νάσμπεργκ, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στο τετρακέφαλο και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Φιλίπε Σοάρες, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς , οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση, όπως και οι Βιεϊρίνια, Τζίμας, Τσαούσης που έμειναν εκτός αποστολής.

Αντίθετα επέστρεψε μετά από πολλούς μήνες στην αποστολή ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ επιστροφή έχουμε και για τους Ολιβέιρα, Κάργα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα