ΑΕΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η ΑΕΚ για ΟΦΗ, παραμένει ερωτηματικό ο Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η ΑΕΚ για ΟΦΗ, παραμένει ερωτηματικό ο Φαν Βέερτ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η ΑΕΚ για ΟΦΗ, παραμένει ερωτηματικό ο Φαν Βέερτ

bet365

Η ΑΕΚ στρέφει πλέον την προσοχή της στο ματς που έρχεται με τον ΟΦΗ, με τον Ματίας Αλμέιδα να προετοιμάζει την Ένωση με τα γνωστά προβλήματα και τον Φαν Βέερτ να παραμένει αμφίβολος για το αν θα καταφέρει να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή.

Η αναβολή της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε τον Ματίας Αλμέιδα να δώσει χθες ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στα Σπάτα την Πέμπτη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή (5/3). Η Ένωση έχει μπροστά της τρία απαιτητικά παιχνίδια καθώς ακολουθεί την Τετάρτη (8/3) ο αγώνας με τον Ατρόμητο που ορίστηκε ξανά, ενώ την επόμενη Κυριακή (12/3) υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Αν κάνει το 3/3 η ΑΕΚ θα τερματίσει δεδομένα πρώτη ενόψει των πλέι οφ, ωστόσο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο κοιτάζουν μόνο το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους.

Ο Αλμέιδα ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ με τα γνωστά προβλήματα. Δηλαδή τους Φερνάντες, Μοχαμάντι, Φαν Βέερτ και Λιβάι Γκαρσία, ενώ να θυμίσουμε πως για το παιχνίδι στην Κρήτη δεν υπολογίζονται και οι Σιμάνσκι και Αραούχο που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν. Από τους παραπάνω, ο μόνος που έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή είναι ο Φαν Βέερτ. Δεν μπήκε βέβαια την Πέμπτη σε κανονικό ρυθμό και παραμένει δύσκολο να είναι έτοιμος, όμως την Παρασκευή θα φανεί αν θα μπορέσει να φορτσάρει. Κι αν όχι για να υπολογίζεται βασικός, για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης από τον Αλμέιδα αν κριθεί σκόπιμο.

Άλλωστε με δεδομένες τις απουσίες των Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία, ο Αργεντινός τεχνικός έχει να λύσει έναν γρίφο για την κορυφή της επίθεσης. Ενδεχομένως ο Αλμέιδα αν δεν έχει ούτε τον Φαν Βέερτ διαθέσιμο να χρειαστεί να πάει με κορυφή τον Τσούμπερ και πίσω από τον Ελβετό να τοποθετήσει τον Μάνταλο, ενώ όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο «Πελάδο» υπάρχει και ο νεαρός Κοσίδης. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν και στις επόμενες προπονήσεις, όπου επαναλαμβάνουμε θα διαπιστωθεί αν ο Φαν Βέερτ θα καταφέρει να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα για να μπει τουλάχιστον στην αποστολή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα