Η... διαβολοβδομάδα της ΑΕΚ, η αλητεία και η κακιά η χώρα!

Η... διαβολοβδομάδα της ΑΕΚ, η αλητεία και η κακιά η χώρα!

 Η... διαβολοβδομάδα της ΑΕΚ, η αλητεία και η κακιά η χώρα!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στο πρόγραμμα του Δικέφαλου με δύο σερί εκτός έδρας ματς (Κρήτη - Περιστέρι) και κλείνει με Ολυμπιακό, σε όσα λένε για Μπούση και έχει υστερόγραφο.

Με όσα έγιναν πως να ευχηθείς καλό μήνα... Ούτε να το σκεφτείς δεν γίνεται. Παιδιά χάθηκαν για το απόλυτο τίποτα. Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κράτους στην Ιστορία του τόπου αυτού και ας λένε για ανθρώπινο λάθος. Στη τύχη ζούμε μα θα τα πούμε παρακάτω αυτά, ούτως, ή άλλως τα λένε και γράφουν όλα. Αλλά τώρα είναι αργά. Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν, είναι και παραμένει: η κακιά η χώρα! Ευθύνη έχουμε όλοι μας για αυτό το έγκλημα διαχρονικά και πρέπει να το λέμε, να το φωνάζουμε μεταξύ μας, ότι πρώτα εμείς ευθυνόμαστε, διότι τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας τα κάνουν...

Εδώ όμως γράφουμε για ποδόσφαιρο και ειδικά για τα ζητήματα της ΑΕΚ και των αντιπάλων της. Εννοείται επαναλαμβάνω θα υπάρξει υστερόγραφο, αλλά δεν είναι ότι μας υπολογίζει και κανείς, άλλοι έχουν τη δύναμη, σε άλλα Μέσα και τη χρησιμοποιούν για νταλαβέρια! Μιας και έγραψα για ΑΕΚ να εστιάσουμε σε αυτή και το δύσκολο του προγράμματος που έχει μπροστά της η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετά την εξέλιξη και στην έφεση που έκανε η διοίκηση του club δίχως επιτυχία. Μένει να δούμε και το σκεπτικό της απόφασης (αφού από χθες ακόμη αγνοείται) και κυρίως οι άνθρωποι της διοίκησης για να κρίνουν τι πήγε λάθος σε μια εύκολη υπόθεση και να το διορθώσουν.

Μια διαβολοβδομάδα λοιπόν έφτασε. Εδώ να υπενθυμίσω ότι ήμουν απόλυτα υπέρ του να γίνει ξανά το ματς, παραμένω, αν και με όλους απέναντί μας μου προκλήθηκε η επιθυμία να τους δω να υποφέρουν. Όπως και να έχει, ήθελα να παίξουμε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, αλλά με την επισήμανση όπως σημείωνα σε τούτο το χώρο και στο ράδιο, να επιβληθεί διάολε μια τιμωρία έστω στον αντίπαλο. Διότι στη τελική της υπόθεσης το ματς δεν έγινε για κάποιους λόγους. Τέτοιους που επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα και το γεγονός ότι ήταν όλο ευθύνη του Ατρόμητου.

Τελικά όμως δεν έγινε τίποτα... Όποιος θέλει λοιπόν από δω και πέρα ας κάνει ότι γουστάρει στο γήπεδο που δεν του ανήκει, διότι σε καμία ΠΑΕ δεν ανήκει, να πάμε παρακάτω και να ορίζουν τα ματς έπειτα όποτε αρέσει σε κάθε ομάδα. Έτσι τους πρέπει... Υπενθυμίζω ότι έγραφα και έλεγα ότι αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι δικαστές δεν κρίνουν βάση νόμων και κανονισμών, το πάνε και στο συναίσθημα, σου λέει "δεν μπορώ εγώ να κρίνω νικητή σε ματς που δεν έγινε ποτέ", το δέχομαι (αν και υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν διεξήχθη). Αλλά δεν γίνεται να δικαιολογήσω το γεγονός πως τελικά δεν έχει καμιά ευθύνη ο Ατρόμητος, ή αν ήταν η ΑΕΚ το ίδιο, ή ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται, είναι ξεκάθαρο στο δικό μου μυαλό ότι δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε.

Η απόφαση φέρνει σερί δύσκολων αγώνων και η προστυχιά με Μπούση!

οφη

Όπως και να 'χει όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό και εννοείται ότι το σεβόμαστε και χαιρόμαστε που η ΑΕΚ θα παίξει το ματς. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του έχει αξία να το γράφουμε αυτό και όχι μετά... Προσωπικά στο άκουσμα της απόφασης, προτού απορήσω με το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία τιμωρία στην ΠΑΕ Ατρόμητος, αισθάνθηκα χαρά όταν είδα ότι η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά. Ο Δικέφαλος για πολλοστή φορά δεν θα πάρει κάτι στα... χαρτιά, όλοι όσοι έλεγαν ότι το πήρε έτσι το ματς (και εμείς σημειώναμε τότε πως αν αποφασίσει η δικαιοσύνη θα το παίξουμε κανονικά) από τότε ας πουν και μια συγγνώμη. Σε μια απόφαση που μοιάζει σκάνδαλο σε ότι αφορά στη μηδενική ευθύνη του οποιουδήποτε για τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

Όπως σε όλα στην Ελλάδα, έτσι και σε αυτό, θα έφταιξε μωρέ η κακιά η ώρα, αν και είπαμε: η κακιά η χώρα είναι... Ωστόσο η ΑΕΚ δεν γίνεται πάρα να ανταποκριθεί και στην διαβολοβδομάδα που έρχεται. Παίζει πρώτα στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, επιστρέφει και λογικά παίζει την Τετάρτη (08/03) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και κλείνει την κανονική περίοδο πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ολυμπιακό. Πολλή δύσκολο πρόγραμμα αν μη τι άλλο με την ΑΕΚ πάντως να έχει αποδείξει φέτος ότι ανταποκρίνεται στα δύσκολα! Πρώτα είναι η Κρήτη και έπειτα θα δούμε τα υπόλοιπα, ένα προς ένα...

Μιας και έγραψα για την Κρήτη και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και επειδή έκαναν πολλοί την αλητεία και τη συνεχίζουν, να αφήσουν υπονοούμενα για την παρουσία του Μπούση στο γήπεδο της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, να σημειώσουμε ΞΑΝΑ (το έκανα και στο ράδιο τότε) πως έχει και η αλητεία τα όριά της. Ο άνθρωπος πήγε μετά στο Φάληρο και είδε Ολυμπιακό με Παναθηναϊκό. Πρόκειται για την ομάδα και τον ιδιοκτήτη που ψήφισε κανονικότατα τον Μαρινάκη για πρόεδρο της Superleague και δεν έχει ποτέ ψηφίσει απέναντι σε οτιδήποτε στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής (και καλά κάνει αν εξυπηρετεί τους σκοπούς της ομάδας του, μη το παρεξηγήσει κανείς).

Πρόκειται για την ομάδα, τον ΟΦΗ, που πέρυσι πήρε (με τη διαιτησία φουλ υπέρ) 3-3 στην Κρήτη και κέρδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-2. Έχει και η αλητεία και η προστυχιά τα όριά της... Στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν υπάρχει μέτρο σε οτιδήποτε. Πού να έπαιζε ο Δικέφαλος αντί του Άρη προ δύο εβδομάδων και να περνούσε με 0-3 όπως το έκανε δίκαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φανταστείτε τι θα διαβάζαμε... Δεν υπάρχει κανείς να τους μαζέψει, αντίθετα τους αξιώνουν να τα λένε και να τα γράφουν, να αφήνουν υπονοούμενα, λίγη λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος... Χυδαίοι, αλήτες, πρόστυχοι!

Υγ: Το ανθρώπινο λάθος ευθύνεται από χθες το απόγευμα έως και τώρα από όλα τα κανάλια. Ότι είπε ο πρωθυπουργός... Δεν γίνεται να λένε για έγκλημα κράτους, είναι πασιφανές, δεν θέλουν και δεν το κάνουν. Αλλά αυτό είναι. Διότι προφανώς και υπάρχει ευθύνη ανθρώπου αλλά δεν θα έπρεπε. Δηλαδή αν πάθαινε ανακοπή εν ώρα εργασίας; Τι θα έλεγαν;;; Η ευθύνη είναι ΟΛΗ της κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων από αυτή, από το 2000 έως σήμερα ΟΛΟΙ τους είναι δολοφόνοι! Είμαστε στο 2023 και έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση που έχει την απόλυτη ευθύνη για το έγκλημα που ζήσαμε, για τα παιδιά που χάσαμε. Έρχονται εκλογές λοιπόν, αυτό, τίποτα άλλο, εκμεταλλευτείτε το πολίτες!

καναντι

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...