Ρόμα: Οι οπαδοί μάζεψαν χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο του Μαντσίνι!

Νίκος Κικίδης
mancini_roma_lazio

bet365

Ο Μαντσίνι τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τη σημαία με προσβλητικό περιεχόμενο προς τη Λάτσιο, αλλά οι οπαδοί της Ρόμα μάζεψαν χρήματα για να το πληρώσουν.

Ο Τζιανλούκα Μαντσίνι αναδείχθηκε στον πρωταγωνιστή του Derbi della Capitale ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο, αλλά όχι μόνο για τα όσα πρόσφερε στον αγωνιστικό χώρο.

Πέρα από το γκολ της νίκης που σημείωσε άλλωστε, ο Ιταλός αμυντικός κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και για τα... καμώματά του μετά το φινάλε του ντέρμπι, όταν σήκωσε σημαία στα χρώματα της Λάτσιο και με ένα αρουραίο ζωγραφισμένο πάνω.

Το προσβλητικό περιεχόμενο της σημαίας επέφερε κυρώσεις από τον αθλητικό δικαστή που τον τιμώρησε με πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, γεγονός ωστόσο που που κινητοποίησε τους οπαδούς της Ρόμα!

Συγκεκριμένα μια μερίδα οπαδών των Τζαλορόσι αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον Μαντσίνι μέσω της πλατφόρμας "Go Fund MeGo Fund Me, με πάνω από 600 άτομα να συμμετέχουν στη δωρεά και να συγκεντρώνουν το απαιτούμενο ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ μέσα σε ένα 24ωρο!

Βέβαια μοιάζει μάλλον απίθανο για τον Μαντσίνι να χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο για να εξοφλήσει το ποσό, αν και η πράξη των οπαδών σίγουρα δεν θα τον έχει αφήσει ασυγκίνητο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα