Λάτσιο: Στη Ρώμη για συζητήσεις ο Τούντορ

Λάτσιο: Στη Ρώμη για συζητήσεις ο Τούντορ

Τούντορ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λάτσιo βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ίγκορ Τούντορ για τη διαδοχή του Μαουρίτσιο Σάρι.

Μετά από 2,5 χρόνια ο Μαουρίτσιο Σάρι αποχώρησε από τη Λάτσιο, καθώς υπέβαλε την παραίτηση του και οι Λατσιάλι ψάχνονται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Η Gazzetta dello Sport «συνέδεσε» ακόμα και τον κόουτς της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, με τους Ρωμαίους, όμως η περίπτωση που δείχνει να προχωράει είναι αυτή του Ίγκορ Τούντορ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και σύντομα θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβούν. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται στη Ρώμη τις επόμενες ώρες για να συζητήσει με τον πρόεδρο του κλαμπ, Κλαούντιο Λοτίτο. Αν πέσουν οι υπογραφές το συμβόλαιο του θα έχει ισχύ μέχρι το φινάλε της σεζόν, με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 45χρονος κόουτς είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από τη Μαρσέιγ, μετά από μια σεζόν με απολογισμό 27 νίκες, επτά ισοπαλίες και 14 ήττες. Ο Τούντορ έχει δουλέψει στη Serie A ως πρώτος προπονητής σε Ουντινέζε και Βερόνα, ενώ ήταν ο βοηθός του Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους τη σεζόν 2020-21.

 

SERIE A Τελευταία Νέα