«Ο Αλμέιδα μέσα στη λίστα των υποψηφίων για τη Λάτσιο»

Newsroom
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Η ιταλική Gazzetta dello Sport παρέθεσε μια λίστα τεχνικών που θα μπορούσαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Λάτσιο ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι και πως μέσα στη λίστα της υπάρχουν διάφορα ονόματα. Όπως του Ιγκόρ Τούντορ, των Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Σε αυτή τη λίστα φέρεται να είναι και το όνομα του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των λατσιάλι ως ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «ο Αλμέιδα παρακολουθείται στενά από τη Λάτσιο και θα μπορούσε να ήταν μια καλή λύση».

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλές φορές εκφράσει την επιθυμία να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2028 στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα