Ίντερ - Γιουβέντους: Χάος στο Μιλάνο μετά το ντέρμπι, οπαδοί των Νερατζούρι επιτέθηκαν σε πούλμαν των αντιπάλων τους

Newsroom
οπαδοί ίντερ

bet365

Οπαδοί της Ίντερ, μετά τα μεσάνυχτα, έριξαν κροτίδες στις αστυνομικές δυνάμεις και στα λεωφορεία των οπαδών της Γιουβέντους, προκαλώντας ζημιές σε όχημα της αστυνομίας.

Χάος ξέσπασε στο Μιλάνο μετά τον αγώνα της μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου (1-0). Στο τέλος του αγώνα, προληπτικά η αστυνομία συνόδευσε τους οπαδούς της Γιουβέντους έξω από το πάρκινγκ του σταδίου Σαν Σίρο.

Ωστόσο, στη via Harar, η συνοδεία αποδείχτηκε ανεπαρκής: οι οπαδοί της Ίντερ, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ξεκίνησαν έναν... ανταρτοπόλεμο εναντίον των αντιπάλων τους πετώντας μπουκάλια και κροτίδες. Ενεπλάκησαν 50 άτομα υποστηρικτές των Νερατζούρι, με έναν 22χρονο και ένα 24χρονο να συλαμβάνονται, ενώ άλλοι 48 αναφέρθηκαν με κατηγορίες για αντίσταση και βία κατά δημόσιου λειτουργού, καθώς και για επιβαρυντικές ζημιές.

Η ομάδα των ultras της Ίντερ, όπως εξήγησαν οι Αρχές, αφού πέταξαν μπουκάλια στα πούλμαν των οπαδών της Γιουβέντους, προχώρησε σε κροτίδες όχι μόνο προς τα λεωφορεία των αντιπάλων τους, αλλά και προς τις αστυνομικές δυνάμεις που χρειάστηκαν ενισχύσεις από άλλες μονάδες για να σταματήσουν τα επεισόδια.

Ήδη πριν τον αγώνα είχε εκδοθεί Daspo (ακρωνύμιο για την απαγόρευση πρόσβασης σε αθλητικές εκδηλώσεις) για οπαδό της Γιουβέντους, κάτι που επιβλήθηκε και σε όλους όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια μετά το παιχνίδι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα