Μοντεστό: Απέρριψε πρόταση της Ρόμα για να γίνει αθλητικός διευθυντής

Μοντεστό: Απέρριψε πρόταση της Ρόμα για να γίνει αθλητικός διευθυντής

Βασίλης Μπαλατσός
Σουλούκου, Μοντεστό

bet365

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera» η Ρόμα έκανε πρόταση στον Φρανσουά Μοντεστό να αναλάβει πόστο αθλητικού διευθυντή, όμως ο Γάλλος την απέρριψε.

Η Ρόμα προχώρησε στην αντικατάσταση προπονητή με τον Ντανιέλ Ντε Ρόσι να διαδέχεται τον Ζοσέ Μουρίνιο και αναμένεται να μην είναι η τελευταία αλλαγή στο κλαμπ. Οι Τζιαλορόσι φέρονται να ψάχνονται για αθλητικό διευθυντή, καθώς ο Τιάγκο Πίντο θα αποχωρήσει στο τέλος του Γενάρη και μάλιστα χτύπησαν την πόρτα του Φρανσουά Μοντεστό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere della Sera» οι Τζιαλορόσι κατέθεσαν πρόταση στον Φρανσουά Μοντεστό για να αναλάβει αυτό το πόστο, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Ο Γάλλος είχε επιτελικό ρόλο σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως τον Ιούνιο του 2022 αποχώρησε και έκτοτε εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή της Ρόμα.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιούνιο είχε γραφτεί στην Ιταλία πως η Ρόμα ήθελε τον Φρανσουά Μοντεστό, καθώς ήταν προσωπική επιλογή της CEO του κλαμπ Λίνας Σουλούκου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στον Ολυμπιακό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα