Μοντεστό: Φήμες ότι η Σουλούκου τον θέλει στη Ρόμα

Σουλούκου, Μοντεστό

bet365

Η Λίνα Σουλούκου έχει να διαχειριστεί τα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται στη Ρόμα, μετά την αποτυχία της ομάδας να διεκδικήσει μια θέση στους φετινούς ομίλους του Champions League, ενώ φήμες την θέλουν να σκέφτεται την πρόσληψη του Φρανσουά Μοντεστό.

Πρόσφατα, σας μεταφέραμε πώς τα ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο εξαρτάται από το ραντεβού του με την Λίνα Σουλούκου, που έχει αναλάβει καθήκοντα CEO στους «λύκους». Θυμίζουμε ότι σήμερα ένα... τρελό δημοσίευμα από την Τουρκία θέλει τον Πορτογάλο να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδα «romanews.eu», που έχει τον τίτλο «Το μέλλον της Ρόμα στα χέρια της Λίνας Σουλούκου», στέκεται σε δύο φλέγοντα ζητήματα, βασισμένο στο ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport»: Το ένα είναι το οικονομικό και το άλλο αυτό του τεχνικού διευθυντή.

«Μια φιγούρα όπως ο Τότι και Μοντεστό»

Χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ:

«Αύριο στις 9 ολοκληρώνεται κόντρα στη Σπέτσια και επίσημα η σεζόν για τη Ρόμα. Ο σύλλογος σκέφτεται ήδη το μέλλον του με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Λίνα Σουλούκου να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν τόσο από οικονομική όσο και από άποψη διαχείρισης.

Χθες ο Νταν Φρίντκιν (ισχυρός άντρας της Ρόμα) είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Μουρίνιο στην Τριγόρια.

Σύμφωνα με την Corrire dello Sport, ένα από τα αιτήματα του προπονητή είναι να υπάρχει στην ομάδα μια χαρισματική φιγούρα όπως είναι αυτή του Τότι». Το δημοσίευμα συνεχίζει τονίζοντας πως:

«Η επόμενη θα είναι η 5η χρονιά όπου η Ρόμα μένει εκτός Champions League κι ο στόχος του Europa League είναι θεμελιώδης από οικονομική άποψη. Η Λίνα Σουλούκου είναι αυτή που φροντίζει τα οικονομικά, με την CEO των "τζιαλορόσι" να θεωρείται ειδική σ' αυτό το κομμάτι στο διεθνές ποδόσφαιρο. Η Ελληνίδα δεν ασχολείται μόνο με τα μπάτζετ αλλά επιλέγει και τους συνεργάτες της. Γι' αυτό ακούγονται φήμες για τον Φρανσουά Μοντεστό, με τον οποίο έχει ήδη συνεργαστεί στον Ολυμπιακό και τώρα βρίσκεται στη Μόντσα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα