Μανδάς: Η μεγάλη του ημέρα

Μανδάς: Η μεγάλη του ημέρα

Newsroom
mandas_getty

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, τεχνικός της Λάτσιο, οι συμπαίκτες του, ο έντυπος ιταλικός Τύπος, μετά τον ηλεκτρονικό, αλλά και η Serie Α αποθέωσαν τον Χρήστο Μανδά με αφορμή το ντεμπούτο του κάτω από τα γκολπόστ των Ρωμαίων.

Για πάντα θα θυμάται ο Χρήστος Μανδάς τη χθεσινή (10/1) ημέρα, καθώς ντεμπουτάρισε κάτω από τα γκολπόστ της Λάτσιο.

Και σε τι ματς! Πιο συγκεκριμένα στο μεγάλο ντέρμπι της «Αιώνιας Πόλης», όπου ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχθηκε τη Ρόμα σε νοκ-άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του Copa Italia και όχι μόνο δεν «λύγισε» αλλά ο νεαρός πορτιέρε ήταν εκ των κορυφαίων της στο 1-0 που επικράτησε και πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας τον αναγόρευσαν, μέσω των βαθμολογιών τους, ως τον MVP της αναμέτρησης, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος έδωσε το στίγμα του μέσω των όσων είπε στο φινάλε της αναμέτρησης. «Είμαι πάντα έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με τον Ιβάν Προβέντελ και τον Σεπέ. Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας γιατί ξέρω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς και για την ομάδα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή το εγκώμιό του έπλεξε τόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι όσο και οι συμπαίκτες του στο club, που κλήθηκαν να σχολιάσουν την απόδοσή του. Ο προπονητής της Λάτσιο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «μας έδειξε αρκετά πράγματα στην προπόνηση. Οντας ένας παίκτης δικός μας και όχι δανεικός, υπήρχε η ανάγκη να τον δούμε σε ένα πραγματικό παιχνίδι. Τα πήγε πολύ καλά και επιβεβαίωσε την καλή αίσθηση που έχουμε για εκείνον».

Ο Ματία Τζακάνι από την πλευρά του, μοναδικός σκόρερ της Λάτσιο στον αγώνα, είπε για εκείνον ότι «πρόκειται για ένα ‘golden boy’ που δουλεύει πολύ σκληρά και ζει για το ποδόσφαιρο. Ηταν ένα απόγευμα που το άξιζε».

Συν τοις άλλοις και ο έντυπος Τύπος στάθηκε στην εμφάνιση του 22χρονου τερματοφύλακα και είναι χαρακτηριστικό ότι η «Corriere Dello Sport» στο πρωτοσέλιδό της τόνισε με έμφαση για εκείνον. «Ο Μανδάς ήταν σούπερ».
...

Και επειδή το όνομά του μπήκε πλέον στην «εξίσωση» του ιταλικού ποδοσφαίρου, η παρακάτω είναι η ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της Serie A μετά το τέλος του αγώνα και ύστερα από μία μεγάλη διπλή επέμβαση που έκανε στα τελευταία λεπτά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα