Μανδάς: «Είμαι πάντα έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες»

Μανδάς: «Είμαι πάντα έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες»

Βασίλης Μπαλατσός
Μανδάς

bet365

Ο Χρήστος Μανδάς συνδύασε το ντεμπούτο του στη Λάτσιο με clean sheet και πρόκριση επί της Ρόμα, με τον Έλληνα κίπερ να δηλώνει έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες του.

Η μεγάλη στιγμή του Χρήστου Μανδά έφτασε και ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν έτοιμος! Ο νεαρός κίπερ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, κράτησε ανέπαφη την εστία του και πανηγύρισε την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Μετά το ντέρμπι της Ρώμης ο 22χρονος πορτιέρε μίλησε στο Lazio Style Channel, δήλωσε έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες του και ευχαρίστησε τόσο τους οπαδούς των Αετών όσο και τον προπονητή του, Μαουρίτσιο Σάρι.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσω και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και κέρδισα αυτό το ντέρμπι. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, τους κυρίους Σάρι και Νέντσι (προπονητής τερματοφυλάκων) που με έκαναν να παίξω.

Κατάλαβα ότι θα παίξω στη σημερινή συνάντηση, στις 16:00. Είμαι πάντα έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με τον Ιβάν Προβέντελ και τον Σεπέ.

Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας γιατί ξέρω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς και για την ομάδα μου», ανέφερε ο Χρήστος Μανδάς.

Ο Έλληνας κίπερ έκανε και ανάρτηση στα Social Media στην οποία ανέφερε: «Υπάρχουν συναισθήματα που δεν περιγράφονται, σήμερα πραγματικά δεν έχω λόγια. Εμένα και τους συμπαίκτες μου, μας στηρίζετε, πάντα και ό,τι κι αν γίνει. Κερδίσαμε!!!! Ευχαριστώ Λάτσιο, είναι μόνο η αρχή».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα