Ο Όσιμεν απάντησε στον ατζέντη του Κβαρατσχέλια: «Είσαι βλάκας»

Ο Όσιμεν απάντησε στον ατζέντη του Κβαρατσχέλια: «Είσαι βλάκας»

Ανδρέας Σουλάι
Νάπολι

bet365

Με ένα instagram story απάντησε ο Βίκτορ Όσιμεν στον ατζέντη του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, μετά τις δηλώσεις περί Σαουδικής Αραβίας.

Τεταμένο για ακόμη μια φορά το κλίμα στη Νάπολι. Ο ατζέντης του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Μαμούκα Τζουγκέλι, παραχώρησε συνέντευξη και δήλωσε σίγουρος ότι το επόμενο καλοκαίρι ο Βίκτορ Όσιμεν θα υπογράψει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές, ως προς την οπτική τους προς το ποδόσφαιρο.

Δεν άργησε να έρθει και η απάντηση του Νιγηριανού φορ ο οποίος τα έχωσε... χοντρά στον εκπρόσωπο του συμπαίκτη του στη Νάπολι. Με ένα instagram story, ο Όσιμεν απάντησε στον Τζουγκέλι και απαίτησε να μην αναφέρει ξανά το όνομα του, αποκαλώντας τον βλάκα!

«Μαμούκα Τζουγκέλι, είναι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής. Ντρέπομαι για τον συλλογισμό σου. Βλάκα! Μην αναφέρεις ποτέ ξανά το όνομα μου!», έγραψε ο Βίκτορ Όσιμεν στα social media, με την κατάσταση στη Νάπολι να ξεφεύγει τόσο εντός, όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα