Μπολόνια - Αταλάντα 1-0: Ροσομπλού για... αστέρια!

Βασίλης Μπαλατσός
Μπολόνια

bet365

Η φανταστική Μπολόνια του Τιάγκο Μότα επικράτησε της Αταλάντα με 1-0 και θα κάνει... Χριστούγεννα στην πρώτη τετράδα της Serie A. Μοιρασιά για Τορίνο και Αταλάντα.

Το σερί της Μπολόνια συνεχίζεται! Η ομάδα του Τιάγκο Μότα λίγες μέρες μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του Coppa Italia επί της Ίντερ στο Μιλάνο επιρκάτησε της Αταλάντα, εντός έδρας, με 1-0. Οι Ροσομπλού έφτασαν τις τρεις διαδοχικές νίκες στη Serie A, τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών και θα κάνουν... Χριστούγεννα στην 4η θέση της βαθμολογίας, καθώς έφτασαν του 30 πόντους, έναν βαθμό περισσότερο από τη Φιορεντίνα και δυο λιγότερους από την τρίτη Μίλαν. Στην 7η θέση οι Μπεργαμάσκι με 27 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 44' αλλά Σκορούπσκι νίκησε τον Έντερσον σε τετ α τετ. Στο 57’ το σουτ του Λούκμαν πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι της Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έκρινε το ματς στο 86'. Ο Ορσολίνι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φέργκιουσον με κεφαλιά έκανε το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Απολυτή «μοιρασιά» στο Τορίνο

Τορίνο και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην έδρα της πρώτης. Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά προσεκτικές στα μετόπισθεν και επιθετικά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τις αντίπαλες εστίες. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς και η Ουντινέζε ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στο γκολ. Οι Ασπρόμαυροι βγήκαν στην επίθεση από τα δεξιά, ο Φερέιρα σέντραρε και ο Θαράγκα με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1 στο 81ο λεπτό. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 88', οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Ροντρίγκες να «μοιράζει» στον Ιβάν Ίλιτς και εκείνος να σκοράρει για το τελικό 1-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα