Σασουόλο - Ρόμα 1-2: Ανατροπή με πρωταγωνιστή Ντιμπάλα

Βασίλης Μπαλατσός
Ντιμπάλα

bet365

Η Ρόμα πήρε back to back τρίποντο μετά την «τριάρα» επί της Ουντινέζε, καθώς επικράτησε στην έδρα της Σασουόλο με σκορ 2-1. Πρωταγωνιστής ο Πάουλο Ντιμπάλα με γκολ και ασίστ.

Η Ρόμα πανηγύρισε «διπλό» μετά από περίπου δυο μήνες. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο μετά την «τριάρα» επί της Ουντινέζε, καθώς νίκησε στην έδρα της Σασουόλο με 2-1, με ανατροπή και έπιασε την 4η Νάπολι στους 24 βαθμούς. Έκανε τη διαφορά ο Πάουλο Ντιμπάλα με γκολ και ασίστ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' με αρκετή δόση τύχης, καθώς ο Μπεράρντι στην προσπάθεια του να σουτάρει έβγαλε ασίστ στον Ματέους Ενρίκε, ο οποίος εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Στο 62' οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Μπολόκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Παρέδες.

Στο 75' οι Ρωμαίοι πήραν πέναλτι για ανατροπή του Κρίστενσεν από τον Έρλικ και ο Πάουλο Ντιμπάλα το μετουσίωσε σε γκολ για το 1-1. Στο 82' ο Αργεντινός έσπασε την μπάλα στον Κρίστενσεν, ο οποίος σούταρε, η μπάλαπήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Πέντε λεπτά αργότερα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Τζαλορόσι που ήταν στο γήπεδο της Σασουόλο.

Βαθμολογία Serie A

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα