Σασουόλο - Ρόμα 1-2: Ανατροπή με πρωταγωνιστή Ντιμπάλα

Βασίλης Μπαλατσός
Ντιμπάλα

bet365

Η Ρόμα πήρε back to back τρίποντο μετά την «τριάρα» επί της Ουντινέζε, καθώς επικράτησε στην έδρα της Σασουόλο με σκορ 2-1. Πρωταγωνιστής ο Πάουλο Ντιμπάλα με γκολ και ασίστ.

Η Ρόμα πανηγύρισε «διπλό» μετά από περίπου δυο μήνες. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο μετά την «τριάρα» επί της Ουντινέζε, καθώς νίκησε στην έδρα της Σασουόλο με 2-1, με ανατροπή και έπιασε την 4η Νάπολι στους 24 βαθμούς. Έκανε τη διαφορά ο Πάουλο Ντιμπάλα με γκολ και ασίστ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' με αρκετή δόση τύχης, καθώς ο Μπεράρντι στην προσπάθεια του να σουτάρει έβγαλε ασίστ στον Ματέους Ενρίκε, ο οποίος εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Στο 62' οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Μπολόκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Παρέδες.

Στο 75' οι Ρωμαίοι πήραν πέναλτι για ανατροπή του Κρίστενσεν από τον Έρλικ και ο Πάουλο Ντιμπάλα το μετουσίωσε σε γκολ για το 1-1. Στο 82' ο Αργεντινός έσπασε την μπάλα στον Κρίστενσεν, ο οποίος σούταρε, η μπάλαπήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Πέντε λεπτά αργότερα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Τζαλορόσι που ήταν στο γήπεδο της Σασουόλο.

Βαθμολογία Serie A

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα